Az örök divat titka

2013/2014 őszi/téli "klasszikus" farmernadrág választék a FarmerParadicsomban

  • 2013. szeptember 7. - 22.55
Az örök divat titka

Ahogy azt már megszokhatták vásárlóink, az idei őszi-téli farmernadrág/nadrág kínálatot is úgy állítottuk össze a FarmerParadicsomban, hogy minél többféle fazon, szín és anyag közül válogathassanak. Ez a sokszínűség garantálja, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelő terméket. Erről a már jól megszokott márkákon és fazonokon kívül néhány újat is felvonultatunk, de erről majd későbbi cikkeinkben részletesen kitérünk.

A sok újdonságon kívül azonban szeretnénk felhívni a figyelmet az időtállóbb modellekre is, amely szintén fontos részét képezik a kínálatunknak.

A legfontosabb ismérve ezen irányzatnak;

  • a kifogástalan minőségi alapanyagok
  • kényelmes, elegáns fazonok
  • szinte mindenhez harmonizáló színek.

Az alapanyagok közül a legfontosabbak: denim, szál-koptatott, sztreccs szál-koptatott, twill, sztreccs twill, sztreccs kord és a düftin. Arra különösen odafigyelünk, hogy mindegyik tiszta, első osztályú biopamutból készüljön, a rugalmasságot biztosító elasztán pedig 3-5% körül legyen.

Egy farmernadrág (vagy bármilyen nadrág) általában akkor a legkényelmesebb, ha a dereka enyhén magasított (melegen tart), szárai nem akadályozzák a mozgást. Ehhez fontos extra kényelmet biztosít a rugalmasság (vagyis a sztreccsesség). A FarmerParadicsomban a nadrágok nagy részének van sztreccses változata is, sőt (például a kord alapanyagból) szinte már csak az ilyenekre van kereslet.

A színek tekintetében is bőséges kínálatot talál nálunk. Két fő csoportra osztottuk; a kékek és árnyalataik, valamint az egyéb színek. A kékeken belül a csak mosott (egyszínű), valamint az enyhe koptatással készült modellek találhatóak. A színeket főként a fekete, a szürke, a keki, a barna, a mogyoró és ezek árnyalatai képviselik. Ezen kívül keresettek még a hosszában finoman csíkozott nadrágok is.

Ha tehát Ön, kedves olvasó túl van már a szezononként változó divatok követésén, de szereti a kényelmes és jó megjelenést biztosító nadrágokat, akkor rengeteg szempont szerint válogathat a FarmerParadicsomban. Keressen minket e-mailben, telefonon, vagy személyesen!

Csak az én méretem!
Klasszikus farmerdzsekik
Magas derekú női nadrágok
Kertésznadrágok