Bélelt nadrágok a FarmerParadicsomban

"Fagyosak" előnyben!

  • 2014. október 24. - 18.57
Bélelt nadrágok a FarmerParadicsomban

- Brrrr! Nagyon hideg van! Nagyon fázom – mit tudnak ajánlani?

Az első fagyok megérkezésekor gyakran ezzel a kérdéssel kezdik kedves vásárlóink. Ha már nem elég a vastag, bolyhozott twill farmer alapanyagokból készült farmernadrág, ha már a kord és a düftin sem elég meleg, akkor jöhetnek az igazi nagyágyúk, a bélelt farmernadrágok.

Ezek hagyományosan nagy választékban kaphatóak a Farmerparadicsomban. Könnyen megkülönböztetheti a webáruházunk kínálatából is, mivel a képen látható aranyos kis jegesmedvével a jelöljük meg őket, illetve a bal oldalon található kereső „Bélelt nadrágok” opcióját kiválasztva is könnyen megtalálhatja.

Több sötét színben kínáljuk, több fazonban. Általában fekete és a sötétkék árnyalataiban, illetve hagyományos egyenes, illetve szűk szárral.

Ezek a bélelt anyagok egy speciális eljárással készülnek, mivel a külső oldalán lévő anyagot teljesen „összesütik” a belső, bolyhos plüss-szerű bélésanyaggal. Ezzel az eljárással megelőzhető – a hagyományos, két külön anyagból összeállítottal szemben –, hogy eltekeredjen, vagy a különböző viselkedésük miatt deformálódjanak.

Vadászkollekciónkban is találhat bélelt nadrágokat. Ezek oldalzsebes kivitelben, zöld színben, egy vízlepergetős, illetve egy düftin alapanyagból készülnek.

Ha sokat kell kint tartózkodnia, illetve az átlagosnál „fagyosabb”, keresse a FarmerParadicsomban a bélelt nadrágokat!

Csak az én méretem!
Rendkívüli nyitvatartási és járványügyi információk
BlueCode Denim
Kertésznadrágok