Cső! Naci? CSŐNACI!

  • 2013. szeptember 18. - 18.08
Cső! Naci? CSŐNACI!

Nem mehetünk el szó nélkül a fiú, tizenéves korosztály aktuális divatjának egyik ikonja mellett. Igen, a mindenkit határozott véleménynyilvánításra sarkalló szűk szárú modellekről szeretnénk néhány gondolatot megosztani.

Véleménye mindenkinek van róla. A tinik imádják, a következő generációk nem értik; „Hogyan lehet ebben kimenni az utcára?!”. Hát kimennek. Sőt! Özönlenek :). Nézzük, mik az ismertető jegyei ennek az új divatnak.

Az angol „slim” (azaz: vékony, karcsú, kecses) szerencsésebb magyar megfelelője lett a „csőnadrág”. Amióta farmert hordunk, mindig is a férfi modellek kényelmesek, lezserek voltak. Többnyire combrésznél is bővített, lefelé egyenes szár „rálógott” a lábbelire. Ez így ment száz-hatvanvalahány évig, amikor aztán (újítsunk valamit!) elkezdtek feszülni a lábszárra a menő nacik...

A Farmerparadicsomban 6 éve jelentek meg az első fecskék. Akkor még minimális lelkesedés mellet árusított modellek még ma is megállják a helyüket. Aztán az évek múlásával egyre inkább nőtt az érdeklődés, folyamatosan emelkedtek az eladási statisztikák. Első sorban a sötét kék tónusok domináltak, aztán néhány éve megjelentek a színek is. Piros, zöld, drapp, fekete; sok árnyalatban keresték/keresik napjainkban is. Egyre több a rugalmas (sztreccses) anyagból készült farmernadrág. Ez már tökéletesen „rátapad” a lábszárra, de mégis könnyű benne a mozgás, azt nem akadályozza.

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat ebben a szegmensben is, jelenleg kb. 30-féle férfi szűk szárú (csőnadrág) közül lehet választani újpesti üzletünkben.

Csak az én méretem!
BlueCode Denim
Bélelt meleg farmernadrágok gyermekeknek
Kertésznadrágok